Снахата на Лепа Брена бременна, пуши като комин (Вижте как нехае за здравето на бебето – Снимки)

Снахата на Лепа Брена бременна, пуши като комин (Вижте как нехае за здравето на бебето – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Снахата на Лепа Брена не вади цигарата от устата си, бременната Алекс Прийович пуши като издънен комин

Снахата на Лепа Брена, която се омъжи на пищно сватбено тържество за сина на фолк кралицата съвсем скоро ще стане майка. Бременната в деветия месец Александра Прийович бе спипана от папараци в ресторант заедно с Филип Живоойнович. Бъдещата майка бе с цигара в ръка. И с поведението си разочарова почитателите си.

Снимка: skopje24.mk

Феновете на младата певица, която се оттегли от сцената заради бременността си са възмутени, че не е отказала цигарите. Те смятат, че държанието й е недопустимо и я корят, че така ще навреди на бебето. Което е подложено на вредното влияние на тютюневия дим.

Снимка: skopje24.mk

Говори се, че Александра Прийович, която ще роди до дни е взела решение раждането да е в частна клиника в Белград. За което ще трябва да се изръси с 3 хиляди евро.

От начало красавицата смятала да ражда в Америка. Но след като я диагностицираха с рискова бременност й забраниха да пътува тя се съгласила момченцето й да се появи в частна болница. Близки до семейството разкриват, че парите не са проблем за семейството и затова няма да изберат държавно болнично заведение.

За момента бременната снаха на Лепа Брена планира да роди естествено. Само ако нещо се обърка в последния момент тогава най-добрите сръбски гинекологични експерти, които се грижат за нея ще прибягнат до цезарово сечение. А Филип Живойнович ще бъде плътно до половинката си по време на раждането, предават от електронното издание skopje24.mk.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар