Снахата на Диневи Петя Стоянова: Не съм с Иван заради парите му! (+ Как попиля златотърсачките)

Снахата на Диневи Петя Стоянова: Не съм с Иван заради парите му! (+ Как попиля златотърсачките)
3 (60%) 2 votes

Петя Стоянова опроверга слуховете, че е с наследника на Диневи заради пари

Снахата на Диневи — Петя Стоянова, която се прочу като Пенелопе от „София ден и нощ“, опроверга слуховете за себе си. Чаровницата стана популярна покрай ролята си в сериала, а след това и с годежа си с милионерския син.

Малко след като двамата обявиха намеренията си да се оженят, на хубавата Петя й лепнаха етикета „златотърсачка“. Брюнетката побесня и заяви пред всички, че е с годеника си, защото го обича, а не защото има нужда от парите му, пише HotArena.

„Нямам нужда от неговите пари или тези на семейството му. Самостоятелно се издържам и съм доволна от постигнатото. Мога да бъда, с когото си пожелая. С Иван съм, защото го обичам“, категорична е още тя.

Наследникът на Динев обяви годежа си неотдавна, а изборът му веднага роди куп слухове. Подобни клюки тръгнаха и когато Емануела се събра с Митко Динев и му роди син. Скоро след това обаче двамата се разделиха, а певицата ясно даде да се разбере, че парите му въобще не я вълнуват, още повече, че дори докато е била бременна, сама е поемала всички сметки за семейството им.

Коментарите на Петя пък закопаха всички златотърсачки, които злословят за нея и мъжът й. А също така тя неволно защити и бившата снаха на фамилията Емануела, доказвайки, че жените във фамилията умеят да се подкрепят. Не е известно дали двете се познават и доколко са си близки, но изявленията на Петя определено сближават двете, тъй като и на певицата й се наложи да се бори с подобни злословия по свой адрес.

Снахата на Диневи - Петя Стоянова попиля златотърсачките сн. Интернет

Снахата на Диневи – Петя Стоянова попиля златотърсачките сн. Интернет

Що се отнася до актрисата, тя не коментира нито сватбените им планове, нито къде ще живеят след сватбата. В момента брюнетката се е фокусирала само върху кариерата си и не иска да говори за личния си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар