Смях! Райна върти дупара като Гери-Никол (Вижте как я изкопира)

Смях! Райна върти дупара като Гери-Никол (Вижте как я изкопира)
5 (100%) 1 vote

Райна стана за смях с напъните си да се прави секси лолитка

Райна изкопира Гери-Никол в новото си видео

Райна стана за смях с новия си клип! Певицата вече е прехвърлила 30-те, но упорито държи да се прави на лолитка. Нищо, че не й подхожда особено. И това далеч не е всичко.

Певицата реши да си докара повече внимание като заголи дупе. Изявата в новия й клип обаче поразително много прилича на предишна на Гери-Никол. В песента си „Зле те чувам“ Райна сменя няколко визии, коя от коя по-предизвикателни. В една от сцените брюнетката топва дупе в чаша пълна с шарени топчета и течност. Тази провокативна сцена обаче поразително много напомня на тази на нейната колежка Гери-Никол.

Райна Гери-НиколМалката дива от „Х фактор“ прави фурор с всяко нейно парче. Такава бе и колаборацията й със 100 Кила. Двамата буквално взривиха музикалните среди с „Напра’о ги убивам“. В клипа Гери сменя няколко визии, а една от тях и в същата голяма чаша, като тази в която към днешна дата се кълчи Райна. Дори апликираните пеперуди и в двата клипа са абсолютно еднакви, както си личи от снимките.

Вероятно пилето на фолка се надява на същия успех на парчето си, какъвто бе този на колежката й Гери. Дали ще успее и дали се е вдъхновила точно от блондинката с апетитни форми, не знаем, но й желаем успех, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар