Смях! Принц Хари си пусна дълга коса, връзва я на опашчица (Меган окончателно го направи за смях – Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Наблюдателни съседи хванаха принц Хари по… опашка

Непокорният принц Хари откри нов начин да вбеси баба си. Както изглежда, черната овца на британското кралско семейство сега се бунтува с косата си. Наблюдателни съседи изловиха принца по… конска опашка. Дългата коса явно вече не е мираж за част от кралските особи от мъжки пол. В дъното на скандалната приумица отново е Меган Маркъл.

Припомняме, че откакто тя успя да се вмъкне във фамилията, там нещата никак не са розови. Очевидно този път атрактивната актриса е посегнала и на косата на мъжа си. Холивудският актьор Роб Лоу, който дели един и същ квартал с Хари, пръв обърна внимание на издайническия рижав кичур коса на тила му. Така около наследника на Елизабет отново се завъртя пикантна новина. Напук на всички очаквания да си присади коса, той постъпи съвсем изненадващо. Конската му опашка засега не е успяла да се появи в публичното пространство, но по всичко личи, че принцът съвестно си я отглежда.

И макар повечето му съседи да го срещат толкова често, колкото чудовището от Лох Нес, странната му прическа вече е топновина. Независимо от шапката, която носел, все пак опашката била достатъчно дълга, за да се види пригладена на врата му, пише още tialoto.bg. В опитите си да се скрие от любопитните очи, принц Хари явно не е помислил за съседите – царете на интригата и сочната клюка, които на всичкото отгоре са винаги готови да попаднат в центъра на вниманието.

Меган Маркъл, колкото и да се опитва да неутрализира нападките срещу себе си, този път отново си намери врагове. Очевидно нейната задача е да подкрепя мъжа си дори и в лошите му решения. Като нищо именно актрисата ще се окаже инициаторът, пуснал мухата на Хари за дълга коса.

Принц Хари се бунтува дори и с косата си

Принц Хари се бунтува дори и с косата си
Снимка: инстаграмринц

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар