Смях! Николета Лозанова щъка по потник посред зима (Вижте нелепата й визия – Снимки)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова лъсна по потник посред зима, плейметката втрещи с нелепа визия

Явно за сексбомба като Николета Лозанова сезоните не съществуват. Да си плеймейтка никак не е лесна работа и независимо от това, че навън е кучешки студ миската се появи на из София с предизвикателно  облекло напук на лошото време.

Снимки: ПИК

Случайни свидетели останаха прекалено учудени защо Лозанова не е в някоя екзотична и скъпарска дестинация където да си показва силикона. А е останала в столицата и щъка из нея. Те изкоментираха, че сигурно Николета се подготвя за поредното си пътуване зад граница тъй като я видяха да посещава салона, който се грижи за нейната красота в квартал „Лозенец”. Място, което от доста време поддържа грима и фризурата на звездата.

Снимки: ПИК

Това, че се е ползвала пак от услугите им пролича от визията на силиконката. Папараците я щракнаха със салфетки в косата. Явно фризьорът й бе защипал с тях екстеншъните. Заедно с хубавицата бе и личния й гримьор Кирил Чалъков. Чиито услуги Ни Ло ползва от както заряза вярната си приятелка в макиажа Джули Ангелова.

Снимки: ПИК

За какво й е всичкият този силикон ако не може да го покаже, смеят се очевидци. Такакоментираха те нелепата й визия, че е излязла само по потник и не си е взела дебели дрехи. Но пък Лозанова никак не издаде, че й е студено. Напротив, гордо пъчеше яките си бомби. Но изпод оскъдното й облекло се видя, че зърната й бяха настръхнали от студ и щяха да скъсат лятното й потниче, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар