Смях! Моника Валериева към Филип Плейн: Винаги ще ме помниш! (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Моника Валериева реши да дразни Плейн с голо послание

Моника Валериева съвсем се закопа. Моделката не спира да се оплаква, че никой не я взема на сериозно, а в същото време се държи повече от нелепо в опитите си да привлече внимание към особата си.

Като последната й изцепка надмина всички. Реши да се съблече чисто гола през нощта на гръцки плаж и да тича по него, докато някой я снима. Брюнетката качи видео в социалната мрежа, на което хвърля всичките си дрехи и остава само по бижута.

Тя започва да тича, докато операторът на видеото тича по нея. Голото дупе на плеймейтката се подрусва, а тя пък решава да се покаже още повече, заставайки в профил, за да изпъкне и пищната й силиконова гръд, пише Блиц.

Моника Валериева Филип Плейн

Снимка: Фейсбук

Под видеото тя написа: „Не можеш да забравиш! Няма значение къде ще отидеш, твоето тяло може да посети много различни страни… сърцето ти обаче ще е на едно и също място. Казвам това не защото съм егоцентрична, казвам го от опит.

Единственият начин да забравиш е сърцето ти да е готово за нова любов. Винаги ще ме помниш!“ Мнозина заподозряха, че тези думи са насочени не към друг, а към самият Филип Плейн, с когото имаха краткотрайна авантюра. Дано обаче модния дизайнер да я е разбрал какво има предвид, защото все пак моделката пише на български, а не на английски. Иначе остава само с голата визитка на изгората си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар