Смях! Моника Валериева защити Мария: Нормално е мъжете й да я издържат (Вижте как я закопа)

Гласувайте за статията

Моника Валериева стана адвокат на Мария, моделката, която бе обявена за държанка във формата яростно я защити

Моника Валериева, която бе уличена от Люси Иларионов за държанка в предишен сезон на ВИП Брадър влезе в положението на фолк дивата Мария. Плеймейтката се подразни от разразилия се скандал между Мегз и фолкаджийката и изля емоциите си в социалната мрежа.

Валериева се обиди, че наричат приятелката й компаньонка. Тя смята, че Мария е много свестен човек, въпреки драмите, които е преживяла в живота си. Моделката е на мнение, че е напълно в реда на нещата съпрузите й да я издържат.

Мария според Валериева не може да бъде наричана с обидни епитети защото има два брака, които са й осигурили висок стандарт на живот. Това не е проституция, смята плеймейтката. Но точно от нейните уста не звучи добре. Защото всеизвестен факт е, че тя бе обвинена в същото от Люси Иларионов. С когото вече две години прекарват по съдилищата, предават от електронното издание blitz.bg.

Моника разкри, че и в момента Мария има нов човек до себе си. Който я издържа двойно по-добре от предишните й съпрузи. И въпреки, че няма брак с него певицата не е виновна, че новият й си пръска парите по нея. Тя никого не може да принуди насила, да го изнуди или ограби. Затова в никакъв случай не може да се нарече компаньонка.

Моника Валериева направи мечешка услуга на приятелката си Мария. С яростната си защита направо я закопа. Защото малко хора могат да вярват на приказките. По-добре да беше си мълчала. Да не взема страна и да не напомня за себе си и фриволното си поведение, смятат потребителите в мрежата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар