Смях! Мегз стартира собствено риалити (Вижте поредната й хрумка)

Смях! Мегз стартира собствено риалити (Вижте поредната й хрумка)
5 (100%) 1 vote

Мегз съвсем скоро ще започне свое риалити предаване

Мегз ще търси „Кралицата на Инстаграм“

Мегз стартира собствено риалити. Дизайнерката очевидно не се задоволява само да шие дрехи, затова е решила да се пренасочи и към друго поприще. А именно – риалити предаванията. Само че този път тя ще стои зад организацията на такъв формат, който ще е изцяло онлайн.

Заради начинанието си тя надяна булчинска рокля за най-новата си колекция от проекта Ангелите на МЕГЗ. Риалити шивачката позира редом до красавици, които са в ролята на нейни шаферки. Облеклото на Мегз изобщо не е случайно.

Именно така щял да започне първия епизод на собственото й риалити “Кралицата на Инстаграм”, което скоро ще се завърти из онлайн каналите на медията. Миглена щяла да избяга от олтара и да осъзнае, че е родена за слава, пари и работа – не за дом и семейство. Така тя се превръща в Кралицата на инстаграм.

Мегз

Снимка: Инстаграм

Този сюжет напомня на реалния живот на дизайнерката, която припомняме на два пъти беше на крачка от олтара, но връзките й с двама от най-богатите и желани милионерски наследници у нас се развалиха с гръм и трясък. Всичко около новото риалити на амбициозното миньонче тепърва ще се разбере. Единствено се знае, че в момента тече кастинг за подбирането на момичета, които искат да участват в проекта. Това обявиха самата Мегз и ангелите й чрез постове в Инстаграм профилите си, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар