Смях! Мегз с брутална правописна грешка в татуса си: Имам за себИ си (Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Мегз си е направила татус с брутална грешка

Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева и половинката й Румен Рончев увековечиха любовта си с татуировки със скрито послание през изминалата година, които направиха от вътрешната страна на краката си, малко над глезена.

Това се случи още през месец юли 2019 година, навръх рождения ден на Мегз, но до момента, те така и не са разкрили какво пише на татуировките им. Оказа се, че има причина и тя е… правописна грешка!

За разлика от американски звезди като Джеси Джей и Ариана Гранде, които побързаха да кажат на феновете, че знаят за допуснатите грешки в татуировките си, Мегз упорито прикрива своя надпис.

Мегз

Снимка: Инстаграм

За целта, дизайнерката използва фотошоп или позира пред обектива с дълги чорапи и обувки, прикриващи глезена й. „Имам в изобилие за себИ си“, гласи надписът на Мегз, който може да бъде забелязан само на няколко снимки.

Странното в случая е, че повече от половин година тя не е премахнала, нито коригирала татуса си. Друг интересен факт е, че преди човек да изрисува кожата си с мастило, може да види и одобри избраната от него татуировка и е странно как тази меко казано брутална правописна грешка не е забелязана нито от Каканашева, нито от татуиста й, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар