Смях! Меган Маркъл се жалва от „тежкия“ си живот в САЩ (Актрисата недоволна, че сменила 4 имения – Всичко за излагацията)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се оплаква колко трудно й било да живее като „номад“

Актрисата Меган Маркъл и съпругът й принц Хари за пореден път опозориха кралското семейство. Херцозите на Съсекс отново демонстрираха неуместно поведение и взривиха обществеността, жалвайки се от „тежкия“ си живот в САЩ, пише Express.

За 2,5 години херцозите на Съсекс смениха дома си цели четири пъти, като три от къщите им са на стойност над 20 милиона долара.

Не им беше удобно в кралското имение, не успяха да се почувстват комфортно и в луксозните си домове в Америка, където се опитаха да започнат нов живот.

Малко след преместването си в Америка британската им бавачка, която се грижеше за малкия Арчи, се завърна у дома. А Меган и Хари се опитаха да вкарат сина си в елитна частна детска градина.

Всички тези „трудности“ на адаптацията им бяха подробно описани в биографията на херцозите „В търсене на свободата“.

меган маркъл и принц хари

Снимка: Daily Mail

По думите на кралския експерт Даниела Елсер, херцозите неведнъж са се оплаквали на приятели, че им е трудно да водят номадски начин на живот, да сменят бавачки и да се опитват да свикнат с новата среда. Освен това постоянно се чувствали излишни на мястото, където смятали да се установят.

Според Елсер обаче британците трудно разбират проблемите им и изобщо не са съпричастни с техните драми. Нещо повече – смятат ги за измислени. Много хора никога не са живели в луксозни имения, а единствената им мисъл е как да осигурят семействата си и да отглеждат децата си сами.

„Тази седмица Великобритания премина тъмен и ужасяващ етап. Пандемията отне живота на повече от 100 000 души. Вирусът уби 425 000 души в САЩ. Безработицата рязко се увеличи, имаше недостиг на храна.

На този фон оплакванията им, че са били принудени да сменят имения, три от които са в ценовия диапазон от 20 милиона долара, едва ли могат да бъдат квалифицирани като трудности, достойни за съчувствие“, казва тя.

„Само през последната година херцозите живяха на четири места – първо в Уиндзор, след това във Ванкувър. След това бързо се преместиха в къща в Холивуд, собственост на приятеля им Тайлър Пери. И чак след това се настаниха в ново си имение с девет спални в Монтесито, близо до Санта Барбара.

За какво съчувствие може да става въпрос? У хората остават само с гняв и завист“, посочва в заключение Елсер.

Между другото, наскоро и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън бе подложена на унищожителна критика. Тя беше упрекната, че не разбира реалните проблеми на населението, след като се ожали, че й е много трудно да се справя с децата си по време на пандемията.

Родители бързо се нахвърлиха на Мидълтън, напомняйки й, че тя живее в огромен дворец с куп гувернантки. И не й се налагала да мисли как да печели пари, за да задоволи нуждите на семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар