Смях! Златка Димитрова си прави корема стегнат с фотошоп (Вижте как нагло лъже за „пресата“ си – Снимки)

Златка Димитрова лъже нагло, че има плочки на корема си

Златка Димитрова мами за перфектната си форма след раждането

Златка Димитрова си прави корема стегнат с фотошоп! Плеймейтката не спира да се фука колко бързо е влязла във форма след като роди сина си Миро-младши. Как нон стоп качва кадри на стегнатия си корем. Очевидно обаче те са доста надлежно обработени с фотошоп.

Истината лъсна миналата седмица, когато Злати Димитрова бе един от участниците в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Няколко стоп кадъра показват, че онова стегнато тяло на плеймейтката, което ни показва в Интернет, всъщност е една илюзия. Всъщност се оказа, че кожата й е поотпусната, особено в коремната област.

Златка ДимитроваБрюнетката се показва в мрежата така, както й се иска на нея да изглежда.

Естествено допускаме, че когато е заснета седмицата от кулинарното шоу, в която Златка е гост, тя не се е намирала все още в топ форма и общо взето предаването е заснето отдавна.

Другата предполагаема причина за набъбналия й корем, който е в разрез с коремната преса, с която Димитрова се фука от месеци в Интернет, е храненето. Всички добре знаем, че в „Черешката на тортата“ през цялата звездна седмица много се хапва и е трудно стомахът да не увеличи многократно обема си, предават от hotarena.net.

Защо, обаче, никоя звездна дама не публикува фотоси, когато коремът й се е подул от ядене?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.