Смях! Жанета Осипова лъже за побоя от собственичката на Магама (Вили Боршукова не я докосва – Скандално видео)

Гласувайте за статията

Жанета Осипова лъже, че собственичката на Магама я е пребила

Фризьорката Вили Боршукова пусна запис от охранителни камери, на който ясно се вижда, че дори не докосва, а още по-малко да бие плеймейтката Жанета Осипова.

Във видеообръщение в социалните мрежи тя призова: „Долнопробните лъжи на самозвани порнозвезди са факт !!! Внимавайте пазете се от скалъпени номера.“ Припомняме, че плеймейтката показа синини и медицинско за побой и обясни, че е дошла в салона на Боршукова да върне продукт, който да бъде заменен с друг.

Жанета Осипова побой Магама

Снимка: Инстаграм

Като чула искането й, фризьорката побесняла и започнала да я удря. На записа на камерата обаче ясно личи, че Боршукова просто отваря вратата на салона си и настоява жена в къси панталона, която трябва да е Осипова да напусне сградата. Двете говорят кратко, но без физически контакт и в крайна сметка гостенката си тръгва.

В иронично обръщение Боршукова отдава обвиненията на промяна в психиката на плеймейтката след изолацията. Факт е, че при участието си в Черешката на тортата Жанета се държа изключително неадекватно, като дори изпадна в нервна криза, докато чакаше гостите за своята вечер, а после дори не им проговори. След като показа медицинското за побоя, тя повече не е коментирала скандала, който сама запали, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар