Смях! Годежът на Светлана Василева и Гущеров – фалшив! (Моделката си измислила историята с пръстена)

Смях! Годежът на Светлана Василева и Гущеров – фалшив! (Моделката си измислила историята с пръстена)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева и Християн Гущеров изобщо не са правили годеж

Светлана Василева излъгала, че бившият на Мария й е предложил брак

Годежът на Светлана Василева и Християн Гущеров е пълна измама! Оказа се, че двамата изобщо не са се сгодявали. Нито пък той й е подарявал пръстен, както Гонзовица побърза да се похвали.

Двамата уж трябваше да се сгодят на пищно тържество, което така и не се състоя. Празненството трябваше да е през уикенда и според вестник „Телеграф” то се е провело в Правец.

Оказва се обаче, че тази информация е твърде преувеличена. Всъщност въобще годеж е нямало – става дума за редовната почерпка на компанията на плеймейтката и милионерския син в провинциална кръчма. За да се измъкне от ситуацията, Василева решила да твърди, че годежът е бил по време на …. фотосесия.

Годежът на Светлана Василева и Християн ГущеровДокато влюбените гълъбчета позирали за известно списание, Гущеров й подарил пръстен, падайки на колене. Този жест обаче също е доста фалшив, обясниха запознати. За един дълбоко съкровен и романтичен момент Християн едва ли би избрал място под светлината на прожекторите, пълно с чужди хора, които са на работа.

Гущеров-син просто направил поредния подарък на гаджето си-пръстен, който тя сега размахва като годежен. Василева удобно забрави и собствените си клетви, че на годежа ще присъстват поне 70 човека. Самият факт, че нито тя, нито мъжът до нея качиха поне една снимка от миналия уикенд говори, че годежът е измислен, а страхът от Гущеров-старши, който не одобрява новата си кандидат-снаха-огромен, предават от Hotnews.bg.

Да не говорим, че милионерският син все още не е разведен с певицата Мария…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар