Смях! Андреа остана без уши заради калпав фотошоп (Вижте поредната й изцепка – Снимка)

Гласувайте за статията

Певицата разсмя социалната мрежа с поредната си изцепка

Андреа продължава да се излага с калпав фотошоп, видяха нейните фенове. Певицата се похвали с нов красив мъж, а той не е кой да е, а Мистър Ливан, съпруг на диетоложката на звездите Енджи Касабие.

А снимката, която бившата половинка на Кубрат Пулев публикува във Фейсбук предизвика лавина от коментари и реакции, предават от show.blitz.bg.

Блондинката се изфука, че се е щракнала с ливанеца Рабих Ел Зейн, който веднага бе разпознат от феновете, въпреки, че фолк певицата не тагна мъжа, с който позира на фотото. Лицето на съпруга на Енджи Касабие е достатъчно познато не само в родината му, но и у нас,  тъй като бе водещ на българското издание на Мистър България 2021 г.. С певицата се познават от общото си участие на конкурса, където балканската звезда  изпя песента на незабравимата Паша Христова Една българска роза“.

Певицата се оля с фотошопа и остана без уши
Снимка: Фейсбук

Андреа обаче вместо да впечатли с фотото феновете бе попарена от тях за пореден път. От пръв поглед се вижда, че е обработила кадъра с фотошоп и й липсват ушите и последователите й питат: „Защо си режеш ушите с този фотошоп“, „Къде са ти ушите“, са само някои от коментарите, сред които има и още по-подигравателни.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар