Смях! Алисия се фръцка с вечерна чанта на плажа (Вижте излагацията – Фото)

Смях! Алисия се фръцка с вечерна чанта на плажа (Вижте излагацията – Фото)
3.5 (70%) 2 votes

Алисия за пореден път демонстрира желание да парадира с марковите си придобивки

Певицата Алисия стана за смях при последната си поява на един от най-скъпите и луксозни плажове на родното Черноморие край Варна, който тази година се оказа истински хит сред шоузвездите.

Очевидци издадоха пред наш репортер на какво са били свидетели и с какво толкова вакарелската звезда ги е шокирала и е накарала всички плажуващи да й се присмиват зад гърба.

Алисия

Снимка: Инстаграм

Изглежда Алисия не е отишла на плаж, за да разпусне, а се покаже и отново да парадира с маркови дрехи. „През цялото време на плажа се разкарваше с малка дамска чанта на „Hermes“, която бе крайно неподходяща за плаж. Всички се озъртахме и не можехме да повярваме за какво парадиране става въпрос. Вероятно е гледала съчетанието на банския с чантата в някое модно списание, но на практика е смешно да се появиш така и да не я свалиш от рамото си“, сподели пред БЛИЦ очевидец на гледката.

Алисия многократно е получавала награди за стил и дори за обявиха за „модна икона“.  Друг е въпросът, че на всички ни е ясно как се уреждат статуетки в днешно време. Още повече, че организаторите на такива събития са й близки приятели и е съвсем естествено да бъде „наградена“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар