Случи се! Изборът на Тамара Георгиева за Мис България – на прокурор (Ще й отнемат ли короната?)

Гласувайте за статията

Прокуратурата ще разгледа избора на Тамара Георгиева за Мис България

Все още има шанс да отнемат короната на Тамара Георгиева и да я дадат на по-достойна претендентка

Изборът на Тамара Георгиева за Мис България отива на прокурор. От българската прокуратура обявиха официално, че започват проверка на избора на софиянката. Заместник-главният прокурор Ася Петрова разкри, че при тях е постъпил сигнал от Николай Бареков, който настоява да се види дали Тамара е била избрана честно.

Изборът на Тамара Георгиева за Мис България се превърна от нищото в централна медийна тема, след като в социалните мрежи избухнаха яростни дискусии дали тя има необходимите качества да носи короната.

Тамара ГеоргиеваЗа прокурорска проверка по темата съобщи първо председателят на журито и организатор на състезанието Ирина Папазова в предаването „120 минути“ по Би Ти Ви. Тя каза, че от държавното обвинение са изискали копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Папазова беше категорична, че и към днешна дата в никакъв случай не би избрала друго момиче и че Тамара е един удачен избор.

По повод критиките тя направи и друг любопитен коментар.

„Това е частна фирма. В крайна сметка ние сме организаторите и ние сме хората, които решаваме кой как да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и утре, ако реша, може и вас да ви направя Мис България”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар