март 29, 2024

Случи се! Благой Георгиев и Полина се ожениха (Ексклузивни снимки от пищната сватба)

https://kliuki.net/kliuki/sluchi-se-blagoy-georgiev-i-polina-se-ozheniha-ekskluzivni-snimki-ot-pishtnata-svatba/166432 Kliuki.net
Случи се! Благой Георгиев и Полина се ожениха (Ексклузивни снимки от пищната сватба)

Благой Георгиев и Полина се ожениха на пищна церемония, видя Kliuki.net.

Футболистът и поредната му избраница се взеха късно снощи, като на сватбата им са присъствали близките и приятелите им. Луксозното тържество, както и тежкият прием след него се състояха във Велинград, от където е булката. И където баща й държи хотели.

Именно в един от тях, който е бил специално затворен за събитието, се състоя и сватбата.

След като официално станаха Семейство Георгиеви, младоженците нагостиха близки и приятели с подбрани специалитети и сватбена торта с плодове, крем маскарпоне и шоколадови блатове.

Булката беше избрала два тоалета за повода - пищна рокля за церемонията и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта. И двата обаче бяха така подбрани, че прикриваха коремчето й, което допълнително подхрани спекулациите, че тя очаква петото дете на футболиста.

Благой наскоро разкри, че е във връзка с Полина. Преди това той беше обвързан с известната блондинка Златка Райкова. За бившия футболист това е втора сватба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката и милионерска наследница Есмер.