Случи се! Алекс Богданска и Даниел Петканов го направиха в банята на ВИП Брадър! (Пикантни кадри)

Случи се! Алекс Богданска и Даниел Петканов го направиха в банята на ВИП Брадър! (Пикантни кадри)
5 (100%) 1 vote

Алекс Богданска и Даниел Петканов не издържаха и се отдадоха един на друг

Алекс Богданска и Даниел Петканов го направиха под душа във ВИП Брадър

Алекс Богданска и Даниел Петканов се отдадоха на страстта си във ВИП Брадър! Моделката и Лудия репортер не успяха да устоят на привличането помежду си и изконсумираха подновената си връзка. Двамата се затвориха в банята на звездната Къща, където се пъхнаха заедно под душа. И дори не се опитаха да прикрият какво се случва там.

Ясно се забеляза, че двамата са голи и се целуват. В един момент краката на Алекс спряха да се виждат, тъй като Дани я повдигна. А какво се е случило, не е никак трудно да се досетим.

Ясно е, че двамата отново са заедно и по-влюбени от всякога. Те дори се сгодиха уж като част от мисия в предаването. Като продуцентите осигуриха уникален луксозен пръстен, подарък за манекенката.

Алекс Богданска и Даниел ПеткановИменно този жест провокира Богданска и тя реши да доведе до край нещата с репортера. Друг е въпросът, че за всички зрители е ясно, че те двамата се събраха още преди старта на шоуто. И всичко, което се случва вътре, е само театър. Е, почти всичко… Това под душа си изглеждаше доста истинско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар