март 29, 2024

Служител в Кенсингтън: Меган Маркъл крещеше на прислугата, мразеше Кейт, защото е омъжена за бъдещия крал (Скандални разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/sluzhitel-v-kensingtan-megan-markal-kreshteshe-na-prislugata-mrazeshe-keyt-zashtoto-e-omazhena-za-badeshtiya-kral-skandalni-razkritiya/159993 Kliuki.net
Служител в Кенсингтън: Меган Маркъл крещеше на прислугата, мразеше Кейт, защото е омъжена за бъдещия крал (Скандални разкрития)

Меган Маркъл не е можела да приеме, че не тя е омъжена за бъдещия крал на Англия

Първоначално Кейт и Уилям се разбирали доста добре с Меган и Хари, разкри служител на двореца Кенсингтън. "Кейт е една от най-милите кралски особи и не позволи лъскавият живот да й завърти главата. Тя се отнася любезно със слугите си. Кейт се държеше много топло с Меган, когато тя пристигна. Но рано или късно напрежението трябваше да се появи, защото Меган трябваше да признае, че не тя е омъжена за бъдещия крал на Великобритания. Беше й много трудно да се примири с това". [caption id="attachment_164841" align="aligncenter" width="1024"]меган маркъл Снимка: Daily Mail[/caption] "Кейт изпадна в ужас, когато Меган се развика на един от подчинените си. Маркъл не е свикнала да се занимава със слуги, затова искаше да изглежда властна. От една страна, тя искаше да прилича на принцеса Даяна, от друга - всичко да се получава с едно щракване. Бившата актриса получила от прислугата цяла колекция от обидни прозвища: "Трудната херцогиня", "Даяна 2" и много други. За съжаление, и кралското семейство не я долюбвало много. Някои особи я гледали високомерно, за разлика от кралица Елизабет II, която я обичала. "Кралицата има слабост към американците, откакто се запозна с Барак Обама. Тя се влюби в него толкова много, че не спираше да пита придворните си дали могат да уредят пристигането му във Великобритания, ако вече не е президент", добавя Уинифред. За много служители в двореца Меган Маркъл е била доминиращият партньор в брака. Самият принц Хари дори веднъж признал: "Меган иска, Меган получава", пише jenata.blitz.bg.