Сломената от мъка Елизабет II в тежка депресия на погребението (Кралицата едва стои на крака – Снимки)

Гласувайте за статията

Кралицата в тежка депресия на погребението, крехка и самотна почете паметта на Филип

Кралица Елизабет II, съсипана от скръб от загубата на покойния си съпруг се включи в траурната процесия, която съпроводи ковчега на Филип до последния му земен път. Крехката и самотна жена намери сили да свърши и тая непосилна задача, която както се вижда  от снимките й бе трудно да понесе.

Кралицата едва стои на краката си, влизайки с паралклиса „Сейнт Джордж“
Снимка: Инстаграм

Видът на Нейно Величество бе подтискащ. Излизайки от колата, в която се возеше сама (само с придворната си дама и шофьора) тя едва стоеше на краката си. Дори с просто око можеше да се види, че кралицата само за седмица е отслабнала много, направо се е свършила от мъка.

На сбогуването си с починалия си съпруг вдовицата не носеше никакъв грим и за първи път от много години тя се появи на публично място в напълно натурален вид.

Снимки: Инстаграм

Елизабет отиде да се прости с Филип и да го съпроводи на последното му пътуване цялата в траур –  в черно от глава до пети, с черно палто, ръкавици и шапка и с задължителната маска за лице.

През целия й съзнателен живот по-депресирана кралицата никога не сме я виждали и явно трудно за нейните 95 години приема настоящата ситуация.

Да припомним, че само след яколко дни, на 21 април 2021 г., Елизабет ще навърши 95 години. Явно рожденичката няма да отпразнува годишнината си. Очаква се периодът на официален кралски траур да продължи точно 30 дни. След това кралицата ще се върне към предишните си задължения, предават от wday.ru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар