След 16 години заедно: Джейсън Момоа се развежда с жена си (Вижте причината)

След 16 години заедно: Джейсън Момоа се развежда с жена си (Вижте причината)
5 (100%) 1 vote

Джейсън Момоа и Лиса Бонет се развеждат след 16 години заедно

Любимецът на хиляди жени по света Джейсън Момоа и неговата съпруга Лиса Боне неочаквано разкриха новината, че се разделят. Двамата публикуваха специално съобщение в Instagram акаунта на актьора. “Усетихме свиването и промените на тези трансформиращи времена …

Живеем в революционни времена и нашето семейство не прави изключение от тях …растем и усещаме сеизмичните промени, които се случват. И така решихме да споделим новината, че се разделяме и приключваме брака си.” – се казва в поста. Двойката допълва, че е решила да направи това изявление не, за да създава новинарски заглавия, а за да могат двамата да продължат живота си с достойнство и откровеност. “Любовта ни продължава и ще се развива по различни начини, искайки да бъде позната и изживяна. Освобождаваме се един друг, за да можем да се учим …” – продължават те.

джейсън момоа и лиса бонет развод

СНимка: Getty Images

“Предани сме към свещения живот и нашите деца. Учейки децата ни на каквото сме способни – Живеем в Молитва. Нека любовта преобладава” – завършват двамата своето съобщение. Момоа и Боне се запознават през далечната 2004 г. в джаз клуб, където един на друг ги представят техни общи приятели. Въпреки дългогодишната си връзка, те сключиха брак преди едва 4 години. Двамата имат две деца – Лола на 14 години и Накоа-Улф – на 13. Боне има дъщеря и от бившия си съпруг – Лени Кравиц – Зоуи, която е на 33 години, припомня Woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар