След финала! Андрей от Игри на волята псува грозно Елизабет (Не иска нито да я види, нито чуе Подробности)

Между спряганите за любовници се заформи грандиозен скандал, след края на шоуто

Между Андрей от Игри на волята и Елизабет уж се зароди истинско приятелство. Това поне видяхме до сега в излъчените епизоди. Явно то  е било единствено за пред зрителите, научихме от казахстанеца в последствие.

Уж първи приятели, а сега се ненавиждат

Оказа се, че след края на Игрите двамата нито са се чували, нито пък виждали. Към днешна дата спортистът бълва огън и жупел срещу бившата си приятелка. За която чак сега разбрал как го е използвала, за да се добере до финала.

@naydenovv.n#fyp #игринаволята #андрей #елизабет #стратегия #бойци❤️ #игринаволята2021 #шампиони?♬ original sound – ???????

„Изобщо не е такава, каквато изглеждаше. Не желая да контактувам с нея и да чувам оправданията й” казва сибирският вълк във видео чат. От него научаваме още, че Джуджи е отпаднала от риалити формата, обидила се и вече не му вдига телефона.

Подозренията са, че в някой от следващите епизоди ще видим как Елизабет и Андрей ще се изправят в битка един срещу друг. И именно казахстанеца ще отстрани русокосата гимнастичка. А от това, което подсказва се разбира, че не тя е спечелила Игрите за радост на зрителите. Които не я харесват и я мразят заради задкулисните й игри и злобните коментари, които прави.

От видеото още се вижда колко е бесен Андрей на най-близката си приятелка, псува я  и горко съжалява , че й подал ръка, да я тика цели три месеца до финала.

Джуджи не е харесвана и от Красима и Габриела и с тях е в лоши отношения, предават от show.blitz.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.