След Тайланд Мегз отпраши за Гърция (Снимки от пътуването й)

След Тайланд Мегз отпраши за Гърция (Снимки от пътуването й)
5 (100%) 1 vote

Мегз замина за Гърция, за да се лекува при местни кожни специалисти

Мегз смени Тайланд с южната ни съседка

Мегз отпраши за Гърция буквално дни, след като се прибра от Тайланд. Където беше на почивка с приятели. От няколко дена тя е в южната ни съседка, където твърди, че е отишла по работа. И разбира се, не пропуска да сподели кадри от пътуването си, на които задължително позира с тоалетите от собствената си модна линия, за да ги рекламира.

Запознати, обаче, твърдят, че всъщност има още една причина Каканашева да стои толкова дълго в Солун. Амбициозното миньонче е отишло, за да посети една от най-големите кожни клиники в Европа. Припомняме, че топ дизайнерката изплаши много феновете си като се обрина по време на пътуването си до Тайланд. От тогава, въпреки множеството питания, Мегз избягва темата.

МегзБлизки до топ дизайнерката коментират, че това е алергичен обрив от рядък вид отровна риба, която може да се срещне само в джунглите на Тайланд. Мегз се е натровила по време на скачането си във водопада Бае Панг.

Подобни алергии са много опасни и лечението е много скъпо. Припомняме, че друг участник във Вип Брадър – Роро почина именно след подобни екзотични пътешествия. Мегз, обаче, се държи твърде безразсъдно и не спира да се хвърля в приключения, кое от кое по-екстремно и странно, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар