април 19, 2024

След скандалите: Хари и Меган молят за среща с кралица Елизабет (Двойката използва малката Лилибет, за да се върнат в двореца)

https://kliuki.net/kliuki/sled-skandalite-hari-i-megan-molyat-za-sreshta-s-kralica-elizabet-dvoykata-izpolzva-malkata-lilibet-za-da-se-varnat-v-dvoreca/164328 Kliuki.net
След скандалите: Хари и Меган молят за среща с кралица Елизабет (Двойката използва малката Лилибет, за да се върнат в двореца)

Хари и Меган използват дъщеря си, за да накарат Кралицата да им прости

Драмата покрай кралското семейство на Великобритания сякаш не спира. За това се грижат внуците на кралицата, които винаги създават новини. Последните дни бяха белязани от поредна бомба. Тя отново е хвърлена от принц Хари и Меган Маркъл, а Елизабет II не е на себе си от тази вест. [caption id="attachment_185514" align="aligncenter" width="640"]Хари и меган Снимка: Daily Mail[/caption] Двамата влюбени херцози на Съсекс, които избягаха от Великобритания шашнаха всички с ново 20. Решението им не бе очаквано от никого и в момента се коментира на Острова. Меган и Хари са поискали аудиенция при кралицата, за да я запознаят с правнучка й Лилибет. "Хари и Меган направиха това предложение, но в двореца всички са шокирани. Може наистина да искат да видят кралицата, но решението им е слисващо, защото през последните години изговориха много неща по отношение на семейството", коментират източници от Бъкингамския дворец. Досега британската кралица не се е съгласила за пристигането на принц Хари и Меган Маркъл в двора, но е известно, че тя наистина би искала да види правнучка си. Не е известно кога трябва да се състои посещението и аудиенцията, но това събитие се счита за възможно, макар и шокиращо, пише jenata.blitz.bg.