След скандалите! Джулиана Гани най-сетне си гушна детето (Помириха ли се с Илиян – Фото)

След скандалите! Джулиана Гани най-сетне си гушна детето (Помириха ли се с Илиян – Фото)
4 (80%) 1 vote

Силиконката на седмото небе, най-сетне си гушна детето

Джулиана Гани, която се оплака, че не е виждала сина си Давид откакто се е завърнала от Кан и Илиян не й позволява контакти с детето, най-сетне си гушна момченцето.

Силиконовата гърла сама се похвали в едно от сторитата си в личния си профил в Инстаграм с фото, от което се вижда как си играе с Давид.

От снимката не става ясно къде се е случила щастливата среща на майка и син. Може да е в дома на свекърва й в Монтана, където напоследък живее хлапето.

Щастливите майка и син се забавляват заедно
Снмка: Инстаграм

Но моделката е повече от щастлива да се види с мъника, тъй като баща му след скандалната им раздяла дълго го кри от нея.  Двамата водиха грозни публични спорове при кого трябва да остане Давид, след като се разведат.

Джулката се оплака, че никоя институция не й помага да си види дето, а от своя страна Илиян я контрира, че тя не е правила никакви опити да посети дома, в който знае, че сина й живее.

Да припомним, че вече бившата двойка се раздели след публичен скандал, в който силиконката показа чатове, които й пратил познат, и от които поне според нейните твърдения се вижда как законния й съпруг , докато нея я няма, канил друга жена в семейната им спалня, предават от blitz.bg/shoubiznes.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар