След скандала! Меган Маркъл заряза Хари и сина си (Актрисата се покри в Канада)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл избяга от Англия, след като пусна бомбата и заряза Хари да се оправя сам

Меган Маркъл окончателно се превърна в персона нон грата за британците. Херцогинята на Съсекс избяга от Англия само три дни след завръщането си. Часове след като двамата с Хари пуснаха бомбата с оттеглянето си от кралските си задължения, тя замина за Канада. Оказа се, че Меган не е имала никакво намерение да остава на Острова на самото начало. Още повече, че вече е била изоставила малкият Арчи сам с бавачката му в Торонто.

Вчерашният рожден ден на Кейт Мидълтън не е минал никак приятно, нито за принцесата, нито за останалите от семейството. Принц Хари така и не се е появил на тържеството, а съпругата му направо го изоставила да се оправя сам с всичко и избягала от страната.

Излишно е да се казва, че поданиците на кралица Елизабет са възмутени, че херцогинята е изоставила детето си само за толкова време. А други останаха потресени, че дори не е имала достатъчно кураж, за да понесе последствията от собствените си действия и е избягала през глава.

Междувременно ситуацията в кралското семейство още повече се влошава. Принц Чарлз е заплашил Хари, че ако не прекрати цялото безумие, съвсем скоро ще спре да му подписва празни чекове за издръжката му. Принц Уилям пък напомнил на брат си, че прибързаният му брак е довел до тази катастрофа, която достигнала епични размери. И не изглежда да приключи скоро.

Меган Маркъл избяга в Канада след скандала сн. Уикимедия

Меган Маркъл избяга в Канада след скандала сн. Уикимедия

Сянката на още един скандал обаче вече се промъква след избухналата буря в двореца. Появиха се спекулации, дали всички тези гафове на Меган няма да й костват и брака с херцога на Съсекс. Досега съпругата на принц Хари не се проявява нито като особено отговорна, нито като особено съобразителна по отношение на действията и постъпките си. А това в кралските среди е равносилно на прогонване и принудителен развод. Както се случи с принц Андрю и Фърги преди години…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар