Тъжно! След приказната сватба тази звездна двойка се разделя?!

Гласувайте за статията

Саня Борисова и Ники Илиев помрачиха усмивките на близките и приятелите си

 

Много неприятно!

Красивата любовна история на Саня Борисова и Ники Илиев е на път да бъде погребана. Само няколко месеца след като двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ, те са жестоко скарани, пише HotArena.net.

Саня и Ники натъжиха близките си

Саня и Ники натъжиха близките си

А толкова бяха щастливи, когато цяла България стана свидетел на личното им събитие, снимки от което плъзнаха навсякъде в мржата. Приятели на булката място не могат да си намерят от създалата се ситуация и умуват как да я утешат.

Първият им сериозен скандал се разразил заради огромната ревност на Саня. Оказало се, че Ники има интернет връзка с американка и половинката му се натъкнала на техни разговори в скайпа. Тя на момента побесняла, защото според нея разменените думи показвали, че мъжа й има флирт с въпросната дама.

Двамата са пред раздяла, но приятелите им искат да ги сдобрят

Двамата са пред раздяла, но приятелите им искат да ги сдобрят

Саня приела много тежко нещата и за нея това си било чиста изневяра. Позеленялата от яд актриса си събрала багажа и се изнесла от дома им.

Близките й обаче се съмняват, че ще се стигне до развод, защото знаят, че и двамата много се обичат. Емоционалната реакция на Саня била особено крайна и Ники не успял да я убеди, че между него и непознатата няма нищо, разказва „Всеки ден”. Сега всички около тях обмислят как да ги съберат отново, защото са сигурни, че любовта ще победи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар