След само 5 месеца брак! Софи Маринова и Гринго се разведоха (Всичко за делото)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго официално са разведени

Ромската перла Софи Маринова официално е разведена с Гринго, научи ексклузивно Lupа.bg. В края на юни съдът в Етрополе е заседавал по делото за раздялата, внесено от Софка по член 50 от Семейния кодекс по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите, семейството е разтрогнато.

Решението на съда трябва да излезе до дни, разкриха нашите източници.

След само 5 месеца брак Маринова и Гринго свалиха халките от ръцете си. Твърди се, че айтозлията Тодор Давидов системно й посягал, както и че счупената ръка на талантливата изпълнителка на „Стари рани“ е негово дело.

Само преди дни тя най-накрая свали черния гипс от ръката си. В последно време Маринова се появява и снима единствено в компанията на сина си Лоренцо, което подхрани съмненията, че тя и Гринго са разделени. Оказа се, че те не просто не си говорят, а междувременно са подали и документи за развод.

Софи Маринова и Гринго развод

Снимка: Фейсбук

От години правилото за невъзможност за документална раздяла и разтрогване на брака пред съда преди да са изтекли поне 3 години от него не е в сила. Това е и причината магистратите толкова бързо да разведат Маринова, която ще носи оттук нататък моминската си фамилия.

Предстои да се разбере какво точно пише в съдебното решение и дали Гринго е поискал издръжка от вече бившата си съпруга, или кротко е подписал споразумението за развод без каквито и да е финансови клаузи, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “След само 5 месеца брак! Софи Маринова и Гринго се разведоха (Всичко за делото)”

 1. песенк

  юли 15. 2019

  ето го решението на мангалката и дебила Р Е Ш Е Н И Е

  гр.Етрополе, 26.06.2019 год.

  в името на народа

  Етрополски районен съд в публично заседание на двадесет и шести юни през две хиляди и деветнадесета година в състав

  Председател: Мая Николова

  при секретаря: Климентина Чикова, в присъствието на р.прокурор:………………, след като разгледа докладваното от Председателя гр.д. № 00252 по описа за 2019 година, за да се произнесе взе предвид следното:

  Производството е по чл.50 от Семейния кодекс.
  …………………………………………………………………………………
  Р Е Ш И :

  ПРЕКРАТЯВА брака сключен с акт № **** от **.**.****г. на Столична община, район Триадица, между Т.Р.Д. с ЕГН: ********** *** М.Д. с ЕГН: **********, двамата със съдебен адрес:***, пл.”* ” № *, ет.*, офис *** – адвокат Г.Ц., по ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ, на основание чл.50 от СК.
  УТВЪРЖДАВА постигнатото между молителите споразумение, както следва:
  След прекратяване на брака молителката С.М.Д. ще носи пред брачното си фамилно име – К.
  Семейното жилище, по смисъла на закона, страните нямат.
  Всички придобити по време на брака движими вещи са поделени извънсъдебно помежду им и страните нямат взаимни претенции от имуществен характер.
  Съпрузите се споразумяват, че ако някой от двамата по време на брака е сключил договор за кредит или е поел някакво парично задължение към финансова институция или трето лице, без знанието на другия съпруг, след прекратяване на брака сам ще погасява същото, като няма да има претенции за това към другия съпруг.
  Съпрузите заявяват, че няма да си дължат издръжка, нито за минало, нито за в бъдеще, тъй като са трудоспособни и нямат претенции един спрямо друг за издръжка.
  Страните заявяват, че нямат регистрирани фирми като еднолични търговци и общи дялове в търговски дружества
  Разноски по делото се поемат по равно от страните.
  С постигнатото споразумение страните декларират, че за в бъдеще няма да имат каквито и да било претенции един към друг, тъй като са уредили отношенията си.
  ОПРЕДЕЛЯ окончателна държавна такса по молбата за развод в размер на 40.00 /четиридесет/ лева.
  ОСЪЖДА С.М.Д. да заплати на държавата допълнителна държавна такса по молбата за развод в размер на 15.00 /петнадесет/ лева, по сметката на Районен съд гр.Етрополе.
  РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване.

  РАЙОНЕН СЪДИЯ:

  Reply to this comment

Добавете коментар