След разкритията за любовницата на Кобрата, Андреа се показа пребита: Извинявай, че изкарах истината! (Кой й посегна? – Фото)

Андреа шашардиса всички като се показа насинена след разкритията си за любовницата на Кобрата

Със съмнителни белези, като от побой, се показа Андреа! Чалга дивата изглежда е отнесла няколко тежки удара в лицето. От юмруците, устната на блондинката е подута и посинена.

Не е ясно кой е извършителят на побоя над чалга фурията. „Извинявай, че изкарах истината“, пише Андреа под снимката, от която ясно си личи посинената й устна. Дали посланието на певицата е към Кубрат Пулев, или към спряганата за негова любовница Розали Петрова, блондинката не дава яснота.

Андреа
Снимка: България днес

Мнозина пък заподозряха, че певицата използва сценичен грим, за да изглежда, все едно е пребита. Като част от отмъщението си към бившия си и любовницата му, пише България днес.

Оказва се, че Андреа май успява да открие изгората на Кобрата. Андреа пусна снимка на девойката, която отговаря на описанието на Розали. „Когато въртиш схемите и си се замислила“, пише певицата. Няколко минути по-късно бившата на Кобрата махна фотосите от своя профил в социалната мрежа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.