След раздялата! Симона Загорова стана неустоима красавица (Вижте как се промени – Снимки)

Гласувайте за статията

Щерката на Глория сияе след раздялата с Дани Милушев, разцъфна и се преобрази

Раздялата на Симона Загорова с Дани Милушев не я докара до депресия, както мнозина предполагаха, че ще се случи. Напротив, младата певица и майка бързо прежали бащата на дъщеричката си и от ден на ден направо разцъфва.

Щерката на Глория пусна няколко снимки в социалната мрежа, с които доказва, че е много спокойна, уверена в себе си и доволна от живота си жена.

Последователите на Симона научават какво се случва с нея от Инстаграм, тъй като напоследък тя е много активна. Те не пропускат да отбележат, че тя видимо съвсем се е стопила и изглежда още по-неустоима красавица от преди да роди.

Раздялата с бившето й гадже й се отрази, но в положителен смисъл. Тя забрави за тревогите, които й причини Милушев и го изтри завинаги от живота си. Но все пак с него запазиха добрия тон и отношения в името на общото им дете Галина и си обещаха заедно да се грижат за момиченцето, предават от show.blitz.bg.

Дъщерята на Глория според мнението на феновете все повече започва да прилича на известната си майка. Както вече писахме тя си уголеми устните, но не прекали, а само умело е подчертала естествената си хубост. „Все повече заприличваш на майка си”, „Майчичка!!!”, „Много си готина 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏,нямаш грешка”, са само част от комплиментите, с които я засипват в Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар