След раздялата с Диляна Попова: Асен Блатечки се връща при жена си

Гласувайте за статията

Асен Блатечки и жена му Катерина може пак да се съберат

Актьорът Асен Блатечки и първата му жена Катерина Горанова са на път отново да заживеят като семейство. Откакто театрала е зарязан от манекенката Диляна Попова, бившата му прави всячески опити да си възвърне някогашния семеен живот с бащата на детето й, твърдят от обкръжението на режисьорката. Тези дни лошото момче на родното кино поля филмов повод с майката на дъщеря му Катерина.

Снимка: Инстаграм

Заедно с екипа на „Бензин“ някогашното семейство отбелязаха пет години от първия снимачен ден на един от най-известните им филми, на които Горанова е режисьор. Именно тя публикува снимка тип „зад кадър“, на която Асенчо грижовно я обгрижва с отваряне на шампанското, с което да полеят повода.

Около тях са актьори, актриси, технически работници. „Блатечки се върти като лисунгер около Катето, а тя тайничко се надява пак да се прибере у дома за постоянно. Гузната съвест го мъчи още, но и от както Диляна Попова го захвърли, Горанова определено се опитва да си го върне в семейното ложе“, коментират в средите, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар