След Преслава Бирмата аха да ошамари и Христина Витанова

След Преслава Бирмата аха да ошамари и Христина Витанова
5 (100%) 1 vote

Бирмата едва не се нахвърлил с шамари и върху новата си

Бирмата се забърка в поредния скандал на морето

Бирмата едва не ошамари и новата си – Христина Витанова, след като се нахвърли с юмруци върху екс гаджето си Преслава. Сеирът се разигра преди ден на морето, след като Георги Станоев и певицата бяха задържани заради публично меле насред Слънчев бряг.

Бирмата едва не ошамари и Христина Витанова

Бирмата едва не ошамари и Христина Витанова

Двамата очевидно не са изяснили отношенията си и помежду им все още бушуват някакви чувства. Което обяснява защо всяка тяхна среща завършва катастрофално – с бой, кръв, разбити носове, а вече и в полицията. Това обаче никак не се нрави на Витанова, която от няколко месеца има връзка със Станоев.

Бившата на Благой Георгиев била убедена, че богаташът е много хлътнал по нея и затова сценките с Преслава никак не й били по вкуса. Тъй като я убедили, че Бирмата все още не е забравил бившата си. Точно заради това гимнастичката побесняла, след като научила за станалото.

Още повече, че Станоев й се кълнял, че вече не иска и да чува за певицата. Витанова си позволила да вдигне луд скандал на любовника си, при това насред заведение. Той обаче не й останал длъжен, научиха от Hotarena.net. Двамата вдигнали на крак цялото заведение с виковете си, а Бирмата едвам се сдържал да не скочи с шамари на Христина, разказват очевидци.

Единствено намесата на охраната и страхът от още по-голям скандал озаптили разбеснелият се Станоев. Христина също се укротила доста бързо, като видяла на къде отиват нещата.

Авери на милионера разказват, че незапознатата с лютия нрав на гаджето си Христина сериозно се стреснала, след като го видяла как избухва. „Ако иска да е с него, ще трябва да се примири“, категорични са приятелите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар