След месеци раздяла: Джулиана Гани се събра с Давид (Моделката се радва на сина си в мола – Фото)

Джулиана Гани има сериозен повод да празнува

Моделката се възползва от правата, дадени ѝ от съда, и най-сетне успя да си отживее със сина си. Така уикендът за нея бе повече от паметен. Малкият най-накрая имаше възможност да прекара два-три дни с майка си, която в типичния си стил и начин на живот показа щастието си от… мола. Както изглежда, хлапето расте като гъбка и като че ли не осъзнава какво натвориха родителите му. Въпреки цирковете, които си спретнаха в началото, Джулиана Гани и бившият ѝ – Илиян Найденов – поне за момента пазят приличие.

Джулиана Гани се радва на сина си в мола
Джулиана Гани се радва на сина си в мола
Снимка: Инстаграм

След като съдът постанови, че майката има право да вижда детето си в последните дни от седмицата, русокоската използва възможността по неочакван за доста хора начин. И след месеци на раздяла най-сетне се събра с хлапето. Доколко точно молът е удачен избор за чудесно прекарване на времето, е съвсем отделен въпрос. От публикациите на Гани в Инстаграм личи, че тя е прекарала почивните дни в Пловдив.

От кадрите може да се заключи и друго – Джулиана е много щастлива от срещата си с хлапето. И макар в последните месеци да го бе изкючила от живота си е дошъл и нейният ред да се погрижи за него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.