След месеци отсъствие: Кралица Елизабет с първа публична поява (Кралицата уважи кръщенето на правнучетата си)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет се появи за пръв път след месеци отсъствие

След като през последните месеци анулира поредица от участия в събития по препоръка на лекар и дори прекара една нощ в болница за изследвания, кралица Елизабет Втора е готова да се завърне към това, което прави най-добре – да дарява щастие и подкрепа на близките си и на нацията.

Днес 95-годишният монарх се появи на кръщенето на своите две правнучета – Огъст, сина на принцеса Юджини и съпруга й Джак Бруксбанк, и на Лукас Филип, сина на Зара Тиндъл и съпруга й Майк Тиндъл.

кралица елизабет

Колаж: Клюки.нет

Церемонията в тесен семеен кръг се състоя в замъка Уиндзор и на нея присъстваха членове на кралското семейство и най-близките на щастливите родители.

Според източници бившата приятелка на принц Хари – Кресида Бонас, е избрана да бъде кръстница на детето на принцеса Юджини. Забелязана е да пътува към мястото на събитието в компанията на съпруга си Милфорд-Хейвън Клер Маунтбатън.

Кралица Елизабет има общо 12 внуци, като най-малката от тях – Сиена Елизабет, дъщерята на принцеса Биатрис съпругът ѝ Едуардо Мапели, се роди на 18 септември в Лондон тази година, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар