април 26, 2024

След като се отказа от сина си: Джулиана Гани се пусна по без нищо от спалнята (Вижте как нехае, че съдът ѝ взе Давид – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/sled-kato-se-otkaza-ot-sina-si-dzhuliana-gani-se-pusna-po-bez-nishto-ot-spalnyata-vizhte-kak-nehae-che-sadat-vze-david-foto/165902 Kliuki.net
След като се отказа от сина си: Джулиана Гани се пусна по без нищо от спалнята (Вижте как нехае, че съдът ѝ взе Давид – Фото)

Сякаш минути след съдебното решение Джулиана Гани се пусна почти по без нищо от леглото

И ако за по-голямата част от българите тя трябва да пострада поне малко заради съдебното споразумение с бившия, явно не е така. По всичко личи, че моделката е взела твърдо решение да си живее живота, както намери за добре. Дали това ще включва нов мъж, или пък раздяла с първородното ѝ дете, няма никакво значение. Джулиана Гани е човек на секси забавленията и обществените нагласи не могат да я спрат.

[caption id="attachment_192513" align="aligncenter" width="300"]На Джулиана Гани не ѝ дреме особено след загубата на сина ѝ На Джулиана Гани не ѝ дреме особено след загубата на сина ѝ
Снимка: Инстаграм[/caption]

Провокативният кадър бе споделен в социалните мрежи съвсем скоро, след като се разбра как е приключило делото. Уж за да избегнат дълги съдебни битки, Гани и Илиян Найденов сключиха споразумение за родителските права. Така хлапето им окончателно остава при баща си, а майка му е осъдена да плаща и месечна издръжка. Макар да има право да го вижда в последните дни от седмицата, все още не е ясно дали тя наистина ще се възползва от това.

Много е вероятно бившият ѝ да се окаже прав – Джулиана да си роди друго дете и мигновено да забрави за първото. Ако съдим по последните ѝ изцепки в мрежата, русокоската смело върви именно към подобна част от плана. Дано не съжалява някой ден!

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Teodor Getsov (@tgetsovbjj)