След като Митко Калайджиев я натири: Красимира от Фермата се върна при мъжа си (Снимки)

След като Митко Калайджиев я натири: Красимира от Фермата се върна при мъжа си (Снимки)
3.54 (70.77%) 13 votes

Красимира от Фермата се събра с мъжа си след като аферата й с Митко Калайджиев завърши с фиаско

Красимира Цочева от последния сезон на „Фермата“ се върна при мъжа си с подвита опашка. Знойната сиромахиня, която се залюби с Димитър Калайджиев от отбора на чорбаджиите, заряза бащата на детето си пред цяла България, за да търси щастието с разведения бизнесмен.

Макар да бе наясно с чепатия му характер, Красимира реши да опита, оправдавайки се, че и без това не е била щастлива с мъжа си. Уви, връзката им извън „Фермата“ издържа не повече от 2 месеца и Димитър започна да си показва рогата.

Красимира от Фермата

Снимки: Инстаграм

Според слуховете именно той е сложил край на отношенията им, оставяйки Краси съсипана. Дълго време домакинята ближела рани, докато преди около месец с мъжа й не решили отново да опитат. В името на детето той й простил и двамата се чувствали по-влюбени отвсякога.

„Свободни и мръсни. Детето ми – по-усмихнато от всякога. Приятели и смях. Сълзи и прошки. Надежда и обич. Споделеност“, написа Краси под снимка с мъжа си и приятелско семейство. „То се очакваше да се върне при него рано или късно. Риалити любовите никога не траят дълго“, коментират в нета, пише Hotnews.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “След като Митко Калайджиев я натири: Красимира от Фермата се върна при мъжа си (Снимки)”

  1. Красимира

    юли 13. 2020

    Това са мои приятели. Спрете да пишете празни приказки!

    Reply to this comment

Добавете коментар