След подигравките за целулита, Галена се нацупи: Яка съм! (Вижте как се излага – Снимки)

Гласувайте за статията

Галена се подразни на подигравките на феновете заради фотошопа й

Явно подразнена от разкритията на феновете й, които я обявиха за Андреа Nо. 2, заради обработените й с фотошоп снимки, Галена стана за смях с поредната си изцепка.

В Инстаграм профила на смядовката се появи надпис „Аз съм яка! Мерси!”. Странно е, че малко след това посланието изчезна от стената. Феновете й имат версии за случилото се. Едната е, че тя самата го е написала, като някакъв сърдит тийн келеш, а другата, че профила й е бил хакнат. Каква е истината можем само да гадаем.

Галена без фотошоп

Снимки: ХотАрена

Преди седмица разгневени последователи на Галена в социалните мрежи я захапаха, че на участия изглежда потресаващо, а на обработените снимки в социалните мрежи е първа красавица, с помощта на фотошоп програма, пише Hotarena.net.

„Не можете да си представите колко кошмарно изглежда. Явно в последните месеци стои повече на софрата, отколкото да тренира във фитнеса. Паласките й са като на кючекиня от най-евтините дупки в Истанбул. Да не говорим за грозния целулит по краката и дупето. Цялата визия на доскорошната ми любимка няма нищо общо с кадрите, които тя споделя в социалните мрежи – обработени и красиви“, пише един от феновете на певачката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар