След зверската катастрофа с Дивна: Кристин Илиева се учи да кара кола (Моделката още ходи с патерици)

Гласувайте за статията

Кристин Илиева се учи да кара кола с един крак

Потрошената от Дивна в катастрофа моделка Кристин Илиева хвърли бомба в „Шоуто на Николаос Цитиридис” като съобщи, че вече е почти правоспособен шофьор.

Въпреки че се предвижва с патерица, а единият й крак все още не е раздвижен и тя го държи неестествено изпънат дори при телевизионно участие, красавицата кара курсове. Нещо повече, тя е взела листовките, но заради карантината спряла със следващия изпит, който ще й даде правото да получи книжка-кормуването.

Кристин Илиева

Снимка: бТВ

Манекенката уточни, че кара учебна кола автоматик по специален начин, като използва само единия си крак. Доколко е сигурна шофьорка, която може да се оправи с един крак в напрегната ситуация на пътя, не се наемаме да гадаем, но определено сме притеснени от възможността водач с един все още болен крак да управлява кола, па макар и автоматик.

Поздравяваме Кристин, че е намерила сили да седне в кола след зверския сблъсък, който преживя с Дивна на пътя Русе-София преди две години. Оттогава тя преживя десетки операции, за да запази краката си, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар