След Жени Калканджиева – и съседите на Анелия скочиха срещу нея (Вижте с какво ги вбеси певицата)

След Жени Калканджиева – и съседите на Анелия скочиха срещу нея (Вижте с какво ги вбеси певицата)
5 (100%) 1 vote

Съседите на Анелия скочиха срещу нея заради постоянни купони

На 1 юли рожденичка е фолкпевицата Анелия. Тази година чалга звездата навършва 38-годишна възраст, а нейната дъщеря Ивон и нейни близки приятелки я изненадаха по особен начин, а съседите на певицата стресирани по пижами изскочиха на улицата да видят какво се случва.

Вечерта Анелия бе на светско събитие, където се раздадоха поредните лайфстайл награди. Нейната дъщеря бе събрала приятелките на майка си в луксозната им къща, за да я посрещнат в полунощ, когато се прибере.

Анелия

Снимка: Инстаграм

Целият квартал бе разтресен от мощна заря точно в полунощ, което не се понрави на съседите на певицата, които се бяха отдали на сладки сънища. „Може ли такова нещо – гърмежи посред нощ. Помислих си, че някой е влязъл в къщата ми и стреля. Сънена не знаех какво да направя“, гневи се една от недоволните съседки на пайнерката.

Певицата честоправи шумни партита в градината си, което вероятно ще й донесе редица проблеми с хората в съседство и като нищо поискат да я изгонят, каквато съдба наскоро сполетя Жени Калканджиева, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар