След години мълчание: Кати с първа публична изява в Капките (Вижте Волната пеперуда днес – Снимки)

След години мълчание: Кати с първа публична изява в Капките (Вижте Волната пеперуда днес – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Кати се появи за пръв път публично след години мълчание, видя Kliuki.net.

Една от емблемите в родния поп фолк се беше оттеглила от светлините на прожекторите, но направи изключение за Като две капки вода, където Руслан Мъйнов влезе в нейния образ, за да изпълни култовата песен „Волна пеперуда“.

„Много се забавлявах. Руслан не ме имитира за първи път и винаги е страхотен“ – сподели певицата след шоуто.

кати сега

Снимки: Нова ТВ

Водещите поднесоха комплименти към изпълнителката, като отбелязаха, че за през изтеклите повече от 20 години, след излизането на хита, не се е променила.

Звездата от зората на чалгата у нас изненадващо се отказа от кариерата си, точно когато бе на върха, предпочитайки да се посвети изцяло на семейството си. Така след като през 2005 г. срещна любовта в лицето на бизнесмена Николай, а не след дълго да бял свят пристигна дъщеря им Джулиана, тя напусна ярките светлини на прожекторите, отказвайки да се върне под тях дори когато двамата с половинката ѝ в крайна сметка се разделиха седем години по-късно.

Снимки: Нова ТВ

Навярно много от почитателите ѝ, които ясно си спомнят нейните песни, сочени евъргрийни, често си задават въпроса какво се случва с нея, а отговорът е, че тя продължава да бъде изцяло отдадена на своята наследница, която вече е деветокласничка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар