След гаврата с килограмите й: Андреа отвърна на Рачков и Зуека (Вижте реакцията й)

Гласувайте за статията

Андреа не се сдържа и отговори на Рачков и Зуека, които се подиграха на издънките й с фотошопа

„Няма лоша реклама”. Тази максима изповядва Андреа, която вчера вечерта написа дълъг пост в социалните мрежи по повод „Две капки вода”. В шоуто водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека се бъзикаха със залитането й по фотошопа. Те показаха макети на големи дупета на известни дами, сред които Кардашиян и Гери-Никол. В края на смешката дойде ред и на задните части на Андреа, които бяха най-малки. „Те изглеждат така след фотошоп”, обяви водещият.

Андреа фотошоп

Колаж: Клюки.нет

В отговор Андреа обясни, че не се е засегнала. Тя обаче не пропуска да ухапе двамата водещи за възрастта им, като обяснява, че е израснала с техните изяви.

Ето какво написа едно към едно Андреа: „Искам да благодаря на Димитър Рачков, когото винаги съм харесвала и възхищавала на таланта му! Както и на Зуека, с когото израснах по времето на “Каналето”, което обожавах, също и неговата игра в него. Цялото ми семейство винаги се е забавлявало на актьорската ви игра ! Но най-вече благодаря на г-н Халваджиян, който за пореден път успя да направи една великолепно забавна шега ! Разбира се на мой гръб, но това по-скоро ще приема за комплимент от колкото за обида. След като вдигането на рейтинг на нечий гръб е задължително в шоубизнеса. Мисля, че съм горда, че избрахте моя ! Поздрави и целувки!”, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар