Сладур! Внукът на Бойко Борисов порасна (Вижте наследникът на премиера преди и сега – Снимки)

Гласувайте за статията

Внукът на Бойко Борисов стана голям сладур, премиерският наследник смени бебешките къдрици с мъжка прическа

Внукът на Бойко Борисов порасна. Първородният син на премиерската щерка вече е голямо момче. В началото на годината на 31 януари той стана на 3 годинки. И вече е с нова визия.

Бойко-младши се е разделил с къдриците, които имаше като бебе. Подстригали са го късо и вече е с мъжка прическа. Който го види признава, че момченцето прилича на млад джентълмен.

Бойко-младши сега
Снимка: Ретро

Бойко-младши преди
Снимка: Ретро

Мама Венета е променила стайлинга на сина си. До скоро хлапето бе с дълга чуплива коса. Но самият той изявил желание повече да не го носят като момиче, а да бъде като истински мъж.

Макар да е с нова визия малчуганът пак прилича на дядо си. Живущите в Банкя, които помнят премиера като малък признават, че приликата между двамата е поразителна.

Голяма промяна се случи в живота на премиерския внук когато се роди малкото му братче Иван и той стана горд батко. Вторият внук на Борисов ще навърши годинка през юли. А малкия Бойко приел бебето с голяма радост. Всички очаквали, че ще ревнува от него. Но той нямал търпение мъника да порасне. За да играят заедно.

В момента първородния внук на министър председателя играел с мама и татко. Както и със своите братовчеди – близнаците Борис и Красимир. Които са внуци на сестрата на Борисов – Красимира, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар