Слави се изгаври с президента Плевнелиев с песен (ВИЖ ВИДЕОТО)

Гласувайте за статията

Шоумена пак се изгаври с държавния глава в шоуто си

За пореден път шоумена Слави Трифонов се изгаври с държавния глава. Дългия не пропуска повод да напада президента Росен Плевнелиев при всяка възможност. При това с голямо удоволствие.

Слави пак се изгаври с държавния глава

Слави пак се изгаври с държавния глава

След като преди време заяви, че имаме за президент не мъж, а жена, този път Слави реши да използва сатирична песен. В нея Дългия за пореден път се изгаври с Плевнелиев наричайки го „нещо“.

На форумци обаче им писна от изцепките на шоумена, който не знае задръжки. Мнозина твърдят, че Слави откровено прекалява и от сатирично превръща шоуто си в инструмент за гавра с държавните мъже.

„Не му ли омръзна да се лигави“ , „Защо не си намери други жертви“, „Писна ни от неговите простотии“, „Малко са другите, дето се излагат, че и той“, възмущават се интернет потребители.

Мнозина са категорични, че плоските закачки на Слави вече не са интересни, а опитите му да си прави гаргара с президента повече от нелепи. „Това не е сатира, а гавра“, твърдят форумци и се чудят, защо продължават да държат Слави на малкия екран, за да досажда така. Очевидно циничните изцепки на шоумена вече не могат да минат за хумор. А на зрителите все по-малко им харесват бруталните простотии, написани от сценаристите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар