Слави Трифонов се фука с царски имения (Вижте палатите му)

Слави Трифонов се фука с царски имения (Вижте палатите му)
4 (80%) 1 vote

Слави Трифонов инвестира несметното си богатство предимно в недвижимо имущество, което го нарежда до едни от най-заможните мъже у нас.

За имотите на Слави Трифонов се носят митове и легенди, но всъщност наистина е трудно да се отгатне къде точно живее шоуменът и певец, тъй като притежава не едно и две жилища. А и придобивките не са записани на негово име, а на фирми. И всичкитевса коя от коя по-тузарски и скъпи! Наскоро Дългия се е върнал отново с апартамента си на бул. „България“.

Жилището се намира в сградата на бившия клуб „Хедон“ и настоящ турски ресторант „Джанъм“, където Слави Трифонов често е забелязван да вечеря. След това се прибира в жилището си от 380 квадрата, обзаведено по последен писък на модата. Това негово жилище има най-добра локация и е най-близо до работното му място, затова е и най-предпочитаното от Дългия.

Освен него, водещият притежава два имота в тузарския квартал „Драгалевци“, които са по над 150 квадрата. Горд собственик е и на огромен мезонет от близо 500 квадрата в „Малинова долина“. Запознати твърдят, че този имот струва близо половин милион. Слави обаче е минал доста по-тънко, тъй като го е купил на зелено и е платил наведнъж, с което цената се е стопила почти на половина.

Когато желае да избяга от забързания ритъм на столицата, Слави Трифонов безпроблемно може да се усамоти в палата си в затворения комплекс „Делта хил“. Той се намира в село Кладница, което е в непосредствена близост до София. Пожелае ли да отскочи до морето, шоуменът отсяда в апартамента си в луксозния яхтен комплекс „Порт Палас“ във Варна. Цената на това жилище също е десеторна на обикновените панелки, а обзавеждането му е в бароков стил и струва още толкова, пише vsekiden.com.

13880_1

В тази сграда е апартаментът му на бул „България“

slavi-trifonov-kashta-21

Проектът на къщата в Драгалевци

Освен това водещият има дом от 120 квадрата в Плевен и над три декара земи в родното Тодорово. Тези места са най-непосещавани от него и са най-дребната му инвестиция. Само в имотите си в София Слави Трифонов е вложил над един милион лева, а харчовете за недвижимо имущество винаги са били предпочитани от него заради възможността за възвращаемост.

Домът-на-Слави

Варненският дом е в този комплекс

Слави-Трифонов-дом

Бароков стил

спалнята-на-Слави

Луксозната морска спалня на водещия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар