Слави Трифонов прежали Мартина (Мачка чаршафите с палава студентка)

Слави Трифонов прежали Мартина (Мачка чаршафите с палава студентка)
2 (40%) 2 votes

Слави Трифонов също е имал вземане-даване с палава студентка!

Шоуменът Слави Трифонов се оказа поредният почитател на „агнешкото“, който търси и намира ласки при девойки, които могат да му бъдат дъщери. След като неприличните чатове на Валери Божинов със студентката Ива Стаменова станаха публично достояние, сега лъсна и истината за Дългия.

Очевидец твърди, че е видял с очите си как Слави се натиска със засукана тъмнокоса студентка. Засега не е ясно коя е тя, но се знае, че има специфична фамилия и вероятно не е чиста българка. Запознанството между девойката и Трифонов станало на семинар, част от тура на водещия и неговите сценаристи, пише hotarena.net.

Дългия от няколко месеца обикаля университетите из страната и агитира младежите да търсят политическа промяна и най-вече да участват в подписката му за национален референдум. Вероятно точно на някоя от тези срещи студентката е направила впечатление на Слави Трифонов. След това двамата на няколко пъти са консумирали страстта помежду си, пламнала изневиделица.

След като се раздели с балерината Марина, с която преживя дълга и бурна връзка, шоуменът страда дълго и за да потуши мъката си, започна да сменя жените като носни кърпички. Мистериозната студентка не е първото му завоевание на възраст около пълнолетието.

Миналата година Слави преживя авантюра с девойка на видима възраст около 18 години и дори си позволи да отпразнува рождения си ден в нейната компания. Това е необичайно за Трифонов, който винаги е пазел интимните си партньорки в дълбока тайна и много рядко си е позволявал да демонстрира публична близост. Дори се заговори, че водещият е купил апартамент в столицата на девойчето, но явно връзката им е била на чисто физическо ниво и по-скоро с цел да дразни Мартина, което я е обрекло на провал.

Слави и Мартина

Слави и Мартина

Тази година Слави Трифонов ще празнува 50-годишен юбилей, а мъжете около тази възраст са жертва на критическата и комплекси, че вече остаряват и не стават, които Дългия е решил да избие като сваля крехки девойки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар