Слави Трифонов погреба баща си (Бай Тодор почина внезапно, Дългия не е на себе си)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов съкрушен от тежката загуба

Бащата на Слави Трифонов почина внезапно

Слави Трифонов преживя една от най-големите трагедии в живота на човек. Таткото на шоумена – бай Тодор, издъхна внезапно след кратко боледуване. 85-годишният мъж винаги е бил в отлично здраве и смъртта му се оказа тежък удар както за Слави, така и за цялото семейство.

Погребението е било днес по обед, потвърдиха от кметството. Дядо Тодор е починал вчера и именно затова Слави Трифонов не беше на екран късно снощи, когато предаването води Иво Сиромахов, който по традиция замества титулярния водещ.

Съпругата на Тодор гостува в предаването през октомври по случай рождения ден на сина си. Тогава Здравка разказа за любовта си с Тодор. Двамата се запознали, когато тя била на 18, покрай приятелка. Допаднали си и започнали да излизат по срещи. След това 2 години Здравка го чакала да се върне от казармата. Омъжила се на 20. За годежа им имало голям празник, целият двор се напълнил с хора.

Слави ТрифоновДвамата имат две деца – Слави и по-голямата му сестра, която ги дари с единствения им внук. Майката на Трифонов си спомни още, че Слави Трифонов обещал да затрупа майка си с пари, като порасне. Милата случка се разиграла, когато водещият бил в 11 клас.

Съучениците му се стягали за екскурзия в Унгария и Трифонов помолил майка си за пари, за да отиде и той. Мама Здравка първоначално отказала с аргумента, че семейството трябва да прави ремонт. Тогава синът й обещал, че когато порасне, ще й донесе куп пари, така че да има и за ремонт, и за нея, и за всичко останало. След думите му и с помощта на баща си Тодор, водещият все пак заминал на екскурзията и дори почерпил всичките си съученици със сладолед, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар