Слави Трифонов заби омъжена гимнастичка (Снимки на новата му любовница)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов се набута в любовен триъгълник, новото му гадже е омъжена гимнастичка

Излезе наяве с коя Слави Трифонов топли постелята си. Според слуховете тя била бивша гимнастичка. Оказва се, че наистина е така.

 

Гинка Георгиева слага в джоб досегашните гаджета на Слави

Информатор разкрива името на жената, която е най-новата любовница на Дългия. Според твърденията на човека пожелал да остане анонимен красавицата се казва Гинка Георгиева. И в момента е треньорка по гимнастика.

Влюбените били често засичани по столичните заведения. Но пазели връзката си в дълбока тайна. Според твърденията на запознати хубавата Гинка все още има съпруг. Затова Слави и новата му изгора предпочитат да се крият, предават от електронното издание лидер в светските новини hotarena.net.

Настоящата треньорка по гимнастика е най-хубавата от досегашните завоевания на мастития водещ. Ако разгледате снимките ще се убедите, че наистина Гинка бие по точи всички досегашни любими на Гологлавия ерген. Но за беда това е поредният любовен триъгълник, в който се забърква Шоумен номер 1.

Все още не става ясно от кога Слави и красавицата се гушкат. Нито пък сериозни ли са им намеренията. Но за 50 годишния богат бизнесмен часовника неумолимо трака. И показва, че ако не иска да остане стар ерген сериозно трябва да се замисли по въпроса за булка и наследници. Иначе богатството му ще отиде на вятъра.

Вижте още снимки на любовницата на Слави Трифонов в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар