Слави Трифонов ВИП гост на сватбата на своята Маги (Подробности за отношенията им)

Слави Трифонов ВИП гост на сватбата на своята Маги (Подробности за отношенията им)
3 (60%) 1 vote

Слави Трифонов ще види отблизо как голямата му любов Маги пристава на друг.

17 години след публичното обяснение в любов на Слави към неговата Маги, тя скоро ще бъде жена на друг. Красивата психоложка от доста време поддържа връзка с бизнесмена Есивабет Ъков. Слуховете събират и разделят двамата на много пъти, но истината е, че те са на крачка от брачния съюз. И засега са сигурни само за едно – че Трифонов ще присъства на церемонията.

Колкото и странно да звучи за някои, шоуменът е в повече от добри отношения и с двете страни в двойката. Маги не крие, че Слави винаги ще е част от живота й, защото е оставил трайна следа в него. Тя отдавна е преосмислила тяхната голяма любов и сега го приема просто като приятел. А за какво са приятелите, освен за да се подкрепят. И точно това правят бившите гаджета.

Ангелова споделя, че Трифонов подпомага нейните проекти. Вероятно и за това кариерата й като психоложка върви все по-стремглаво нагоре. Нейният бъдещ съпруг Елисавет е наясно с тези техни отношения и няма нищо против тях. Дори обратното – радва се за успехите на своята любима. Самият Ъков е дългогодишен приятел с шоумена, с когото ги свързва преди всичко любовта към една и съща жена.

Това, обаче, по никакъв начин не влияе на комуникацията помежду им. Нещо повече, Маги и Елисавет са си обещали, че Слави ще е един от първите хора, които ще получат покана за сватбата. И не смятат, че в това има нещо нередно. Все пак все е продължил напред, а едно добро приятелство може да бъде само от плюс за всички страни, пише bgdnes.bg.

Маги отдавна не е на Слави

Маги отдавна не е на Слави

Ангелова разкрива, че не се приема за толкова единствена и неповторима, колкото я изкара преди години Трифонов. Тя си остава единствената жена, към която е засвидетелствал чувствата си публично. А днес Маги смята, че просто е дала на Слави това, което му е било необходимо в онзи конкретен момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар