Слави Трифонов вдига сватбата на годината (Венчавката в топ 5 на звездните сватби за 2019)

Слави Трифонов вдига сватбата на годината (Венчавката в топ 5 на звездните сватби за 2019)
1 (20%) 1 vote

Слави Трифонов стяга сватба, племенникът му се жени

Горчиво! Слави Трифонов вдига тежка сватба и то много скоро. Цялото семейство на Дългия е невероятно щастливо, тъй като племенникът му Теодор Трифонов планира да поиска ръката на новата си приятелка съвсем скоро.

С това Дългия се нарежда сред ВИП — сватбарите на 2019 година, пише blitz.bg. Както е известно, през годината много звезди се ожениха на романтични церемонии. А някои дори успяха вече и да се разведат.

Крак повлече певицата Софи Маринова, която още през март тази година каза „Да“ на гаджето си Гринго. Изпълнителката се омъжи на пищна церемония, а кумове й бяха Преслава и Павел. Няколко месеца по-късно тя се разведе с мъжа си, но към днешна дата двамата пак са заедно. Колко ще продължи този път семейната идилия, можем само да предполагаме.

След нея заветното „Да“ каза и Цеци Красимирова, която се омъжи в Испания. С милионера Майкъл Струмейтис в момента обикалят света и се радват на безоблачно щастие. Преслава пак се оказа сред орисниците на сватбата, като пожела на младоженците да са винаги влюбени и неразделни. И явно то се сбъдна.

Преди броени дни пред олтара застана и Виолета Сиракова. Красивата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжи в „Бояна“ за любимия си Георги. Шаферка на сватбата бе малката им дъщеря Илиана, а на събитието се събраха куп звезди. От известни по-известни.

Слави Трифонов вдига тежка сватба за племенника си колаж: Интернет

Слави Трифонов вдига тежка сватба за племенника си колаж: Интернет

До дни се очаква още една сватба, но този път на морето — Теа Минкова и Наум Шопов — младши. Екранният д-р Тасев успя да намери време между снимките на последния сезон от сериала и работата в истинска клиника, за да организира собствената си сватба. Още повече, че съвсем скоро се очаква двамата с Теа да станат и родители.

Що се отнася до сватбата в семейството на Слави Трифонов, известно е, че цялото семейство е одобрило бъдещата снаха, а сам Слави е благословил годениците. Водещият не харесвал много бившата приятелка на племенника си, тъй като парадирала с връзката си с тях, но новата харесал от пръв поглед, пише още l udsport.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов вдига сватбата на годината (Венчавката в топ 5 на звездните сватби за 2019)”

  1. Мария Хинова

    сеп. 23. 2019

    Това е моят имейл

    Reply to this comment

Добавете коментар