Слави Трифонов лази по нервите на Ани Цолова, ето как!

Гласувайте за статията

Слави Трифонов лази по нервите на Ани Цолова, като се прави на разсеян и нощем оставя включени климатиците в студиото на bTV.

Ани влиза в студиото като в хладилна камера

Ани Цолова стои чудесно на екран, но ако камерите се спуснат малко по-надолу всички зрители ще видят, че тя е обута с дебели къси чорапи. Това, разбира се, не е никак стилно, но пък я спасява от постоянните настинки заради включените на охлаждане климатици. Дългия се правел на разсеян и не го било еня за мъките, които леко облечената Цолова понася в сутрешния блок “Тази сутрин”.
В студото е истински хладилник, жалвала се Ани в качеството си на гостенка в предаването “Преди обед”. Щом прозвучат първите тактове от музикалната заставка на Шоуто, Слави включва климатика и забравя за него. Така шоуменът си осигурявал нормални условия за работа, защото не понасял топлината на прожекторите. Накрая пък изобщо не си давал зор да се погрижи за комфорта на колегите, които идват на работа след няколко часа, коментират от  lifestyle.bg.
“Той е облечен с костюм и му е топло – проявява разбиране Ани. – Освен това жестикулира повече…” Тя обаче наистина не виждала защо климатиците остават да работят цяла нощ и да превърнат работното помещение в ледник. Близки до колегията смятат, че поведението на шоумена не е преднамерено, но след като си осигури нормална работна среда, той наистина не се интересувал какво се случва след неговото ефирно време. Малко колегиалност и загриженост към другите няма да му е в излишък, признават ТВ-работници. Те били свидетели как Ани подсмърча и трепери, докато температурата в студиото се нормализира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар